Регистрация в Аквасорс

Loading

Всеки, който е решил да се грижи за здравето сиq има възможност да купува всички продукти на Аквасорс с 25-30% отстъпка, като се регистрира към фирмата.

Абонамент за здраве и какво представлява регистрацията към Аквасорс?

Все повече хора, започнаха да приемат хранителни добавки, за да набавят необходимото за своето тяло, което то не получава от храната.
И все повече хора не правят компромис с качеството, за сметка на цената, което от своя страна говори за една осъзнатост и този факт е една нарастваща тенденция.
 
Все повече хора си търсят КАЧЕСТВЕНИ и ДЕЙСТВАЩИ хранителни ДОБАВКИ и СУПЕРХРАНИ
ТОВА вече е нормално и даже наложително, за да поддържаме едно добро здраве в замърсената ни действителност…
 
Присъединявайки се към семейството на Аквасорс може да реализирате вашата промяна,както в здравословен план,така и в професионален онлайн бизнес.
 
Дали ще изберете да ползвате продуктите само за вас и вашето семейство или ще се възползвате и от бизнес възможността,която компанията предлага,това решавате вие,но каквото и да изберете предимствата си заслужават.
Какви са предимствата ако изберете регистрация само като потребител на продуктите?
  • пазарувате всички продукти с 25-30% отстъпка
  • възползвате се от всички промоционални пакети
  • подобрявате ЗДРАВЕТО си, разполагате с повече ЕНЕРГИЯ и боледувате по-рядко
  • имате собствен онлайн магазин, от който можете да правите своите поръчки където и да се намирате в Европа
  • имате достъп до специален чат на екипа,в който се коментира дозировка,действие,консултация и информация за продуктите
Какви са възможностите ако решите да развивате онлайн бизнес?
  • може да имате мрежа от регистрирани потребители в цяла Европа
  • получавате безплатни обучения
  • можете да печелите безплатни промоции,екскурзии и пътешествия от компанията
  • можете да спечелите личен автомобил по избор
  • освен,че пазарувате с 25-30% отстъпка,при по- голям месечен обем от точки,фирмата ви изплаща и процент от оборота по вашата банкова сметка
  • имате личен онлайн магазин,от който могат да пазаруват клиенти от цяла Европа
  • получавате подкрепа от целия екип, с който работим
  • при достигане на ниво директор и нагоре,продуктите ви излизат безплатно и получавате един добър пасивен доход и много други възможности,с които може да си осигурите свобода на действията и изборите си .
И още нещо,освен че използвате 30% отстъпка на всички продукти,фирмата ви връща процент от оборота ако направите по-голяма поръчка в рамките на текущия месец.Така продуктите ви излизат още по-евтино с 40,50,60%…… дори и безплатно!
 
 
Регистрация винаги става, чрез човек който е регистриран вече към компанията! Човекът, към когото изберете да се регистрирате, ще ви консултира и ще ви помага за всичко свързано с продуктите, като комбинации и начин на прием, както и всичко свързано с компанията и другите възможности, които ви дава тя!
 

Какви са предимствата ако изберете мен за ваш спонсор?

Има хиляди хора, които са се регистрирали във фирмата, но нямат нужните познания за продуктите, не знаят кой продукт за какво е полезен и при какви неразположения се прилага, не знаят с какво друго да се комбинира, нито в какви дози да се приема. Причината за това е че, нямат компетентния консултант, който да ги насочва и информира. Присъединявайки се към моя екип, вие ще имате възможност:

  • да се възползвате от услугите, които предлагам като Нутриционист НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!
  • индивидуални хранителни планове, които отговарят на конкретните нужди, цели и здравословен статус на човека
  • информация за всички продукти от каталога на Аквасорс, какво е тяхното действие, при какви ситуации да се комбинират (ако е наложително) и в какви дози да се приемат (което е от голямо значение) 
  • при необходимост да насочите клиента към други добавки, билки, тинктури, които не фигурират в каталога на Аквасорс, но се налага да ги приемат (нямаме за цел само да продаваме продукти, а да сме максимално полезни на клиента, да се изгради доверие към нас, което ще ни е от полза в дългосрочен план за нашето развитие)
  • как да направите Протокол за терапия на клиента
  • онлайн обучение – ако имате желание да се обучавате и да се развивате, един ден в седмицата ще провеждаме онлайн обучения свързани с развитие, имейл маркетинг, създаване на сайт и всички платформи с които аз работя (подробна информация как да работите със всичките платформи)
  • добавям ви в затворен чат на целия екип,където можете да задавате въпроси свързани с продуктите и получавате моментални отговори 
От вас се иска ЖЕЛАНИЕ, ДЕЙСТВИЕ И ПОСТОЯНСТВО !
 

Как да си направя абонамент за Здраве в Аквасорс?

Единственият вариант за регистрация е онлайн чрез сайта на АкваСорс.

  • Онлайн регистрация
  • Регистрация в чужбина    

Последвайте линка за регистрация, след това изберете държавата в която се намирате и езика -потвърдете с бутона ОК и следвайте стъпките, има помощни видеа, които ще ви помогнат да се регистрирате бързо и лесно.

📞 Свържете се с мен на  0877 79 42 42  Галина Вълчева за да ви помогна при регистрацията.

Регистрацията е платена! Заплащате еднократна стойност 99 лева, като срещу тази сума получавате собствен онлайн магазин, който се  поддържа от фирмата, начален пакет с необходимите документи и информационни материали.

ВАЖНО! Само по време на регистрация имате възможност да закупите програма „Лесно начало” на страхотна цена от 98лв. при редовна цена от 210 лв. При всяка следваща поръчка като дистрибутор ще я купувате на 157,50лв.

Често задавани въпроси!

Защо хората се регистрират?

Хората се регистрират, защото по този начин се грижат за здравето си, повишават нивото на личностното си развитие и имат възможност да подобрят финансовото си положение. Хората избират да си направят регистрация, поради разнообразни доводи, но най-често срещаните са два. Ето ги и тях:

✅ Желаят да пазаруват на по-ниска цена продуктите

Това е най-голямата група от хора, които желаят да направят регистрация в АкваСорс, за да могат да пазаруват по-изгодно продуктите. Те нямат никакъв допълнителен ангажимент към компанията и се грижат за собственото си здраве, както и за това на най-близките роднини и приятели.

В значителен процент от случаите човек прави регистрация, като след това от неговата регистрация и възможността за покупка на по-ниска цена на продуктите, се възползват негови близки, роднини, дори приятели.

✅ Желаят да имат допълнителен доход

Дистрибуторът в АкваСорс има право да пазарува продуктите с 25-30% отстъпка, но всъщност той получава с тази регистрация и възможността да изкарва пари. Това е само по желание от страна на индивидуалния човек.

Какво става след регистрацията?

След като вече имате личен дистрибуторски номер, всеки месец ще получавате имейли с промоциите за съответния месец. Ще имате достъп до бизнес хъб и вашия онлайн магазин, от където да правите поръчка.

Това, че ставате дистрибутор, с абсолютно нищо не ви задължава към АкваСорс! Няма изискване за плащане на членски такси, няма минимална стойност на поръчки, няма задължително ежемесечно пазаруване или каквото и да било друго ограничение. Съществува само едно условие – да закупите един продукт в рамките на календарната година. По този начин ще си запазите правото да пазарувате с 25-30% отстъпка от продуктите на компанията.

Най-хубавото е, че имате шанс да изкарвате и допълнителни средства като споделяте за продуктите на други хора. Но това е само ако желаете да увеличите дохода си. Ако не желаете – пазарувате за себе си и близките си.

Ако не желаете да си правите регистрация в официалния сайт на АкваСорс, винаги може да поръчате продуктите на компанията от мен, на посочените цени в магазина.

Какво печеля като се регистрирам?

Освен че пазарувате 25- 30% по-евтино, имате достъп до ексклузивни промоции, допълнителни отстъпки и възможност да получавате бонуси.

 Какво получавам, ако се регистрирам като дистрибутор?

Имате възможност за кешбек – да получавате обратно част от парите, с които сте пазарували през месеца. И не на последно място – имате достъп до изгодни оферти с подаръци.

Колко струва регистрацията?

Регистрацията на дистрибутор в АкваСорс е еднократна и е на стойност 99 лева.

В таксата включени ли са продукти от каталога на Аквасорс?

Не, в таксата не са включени продукти, заплащате еднократна такса, с която фирмата поддържа вашия онлайн магазин.

Трябва ли да плащам годишни такси?

Не, не съществуват никакви годишни такси. Може да пазарувате, когато и каквото пожелаете.

Има ли изискване за минимална стойност на поръчката?

Не, няма изискване за стойността на поръчката. Може да закупите само един продукт или колкото пожелаете.

Има ли изискване за закупуване на минимално количество продукти?

Не, няма изискване за минимално количество продукти, които трябва да закупите в една поръчка. Може да пазарувате каквото и когато пожелаете –  всички продукти от асортимента на АкваСорс.

Последвайте линка за регистрация,след това изберете държавата в която се намирате и езика -потвърдете с бутона ОК и следвайте стъпките.

📞 Свържете се с мен на  0877 79 42 42  Галина Вълчева за да ви помогна при регистрацията.