Укрепване на Стомашно-Чревния Тракт и Предотвратяване на Здравословни Проблеми

Цената важи за 2 месечен период съвместна работа с мен!

Препоръчително е да направите проследяваща консултация след 2-3 месеца! Цена на проследяваща консултация 40лв.

Стомашно-чревният тракт (СЧТ) играе решаваща роля в нашето здраве, като осигурява хранителните вещества и енергията, необходими за функционирането на организма.

Той включва устата, стомаха, червата, както и органите за храносмилане и изхвърляне на отпадъците от организма.
Процесът на хранене започва в устата, където храната се разбива механично и химически под действието на слюнката и ферментите. След това храната продължава пътя си към стомаха, където се разгражда и хранителните вещества се абсорбират в кръвта.

Останалите несмилаеми частици продължават в червата, където се абсорбират още повече хранителни вещества и вода, а непотребните съставки се изхвърлят от организма. Когато стомашният микробиом е нарушен, това може да доведе до редица проблеми със здравето, тъй като микробите, които населяват стомашно-чревния тракт, играят критична роля във функционирането на нашия организъм.

За кого е подходяща програмата?

Програмата е подходяща за всички, които имат проблеми със стомашно-чревния тракт като:

Как протича програмата?

1.След закупуване на програмата ще се свържа с вас, за да уточним кога е удобно да проведем среща. Ще имате личен разговор с мен в рамките на 30 - 90мин. по вайбер, месинджер...., за да се запозная с вашата история, хранителни навици, здравословни проблеми, симптоми, които ви притесняват и кои са здравните цели, които искате да постигнете. Ще получите въпросник по имейл, в който трябва да отговорите на конкретните въпроси и да опишете вашето всекидневие в рамките на 4 последователни дни. Ще назнача и конкретно лабораторно изследване+биорезонанс (лабораторните такси не са включени в цената) за да разбера какво се случва в дълбочина.

2.След като се запозная с вашия случай, в рамките на 3-5 работни дни ще изготвя протокол за възстановяване на стомашно-чревния тракт базиран на вашите оплаквания и симптоми, който ще включва:

Галина Вълчева
/Здравен консултант - Нутриционист/

Протоколите се прилагат от 3 до 6 месеца, в зависимост от вашето здравословно състояние. През целия период на програмата ще имате контакт с мен по вайбер, в който ще коментираме вашето състояние, ако имате допълнителни въпроси и притеснения и евентуално подновяване на протокола.

Важно е да отбележа, че изготвянето на протоколите е индивидуално за всеки човек, базиран на здравословното състояние, симптоми и начин на живот.

Моята работа е да ви дам нужната информация и инструменти, от вас зависи обаче как ще подходите към вашата промяна, за да имате максимални и успешни резултати.

Какви резултати да очаквате от програмата?

1

Намаляване на възпалителните процеси:

Програмата може да помогне за намаляване на възпалителните процеси в стомашно-чревния тракт, което е особено полезно за хора с колитни състояния, гастрит, ентерит и други подобни състояния.

2

Регулиране на храносмилателния процес:

Чрез оптимизиране на храносмилането и абсорбцията на хранителни вещества, програмата може да помогне за подобряване на храносмилателните процеси и намаляване на дисбактериозата на червата.

3

Подобряване на функцията на червата:

Диетичните препоръки могат да помогнат за укрепване на червата, което е основният фактор за превенция на пропускливи черва и други проблеми.

4

Намаляване на дискомфорт:

Програмата може да помогне за намаляване на дискомфорта, свързан с хемороиди, гастрит, рефлукс и други здравословни проблеми, като се подпомага заздравяването на тъканите и намаляват възпалителните реакции.

Прилагайки програмата за подобряване на здравето на стомашно-чревния тракт, ще може да повишите качеството си на живота чрез намаляване на неприятните симптоми и подобряване на общото здравословно състояние.

Цена за програмата - 140лв.

Цената важи за 2 месечен период работа с мен!

Проследяваща консултация след 2-3 месеца – 40лв.

Имаш въпроси относно програмата?
Попитай ме!

Contact Form Demo

© zdraveipriroda 2024