Избери програмата от която се нуждаеш и подобри качеството си на живот!

Създадох програмите така че, да те улесня при избора от това което имаш нужда. Структурирани са по последни научни методи от Нутрициологията и Натуропатията. Програмите са лесни за изпълнение и дават добри и трайни резултати. Включени са полезни препоръки, хранителни планове, фитотерапия, лечебни гъби, препоръчителни хранителни добавки, холистични методики и упражнения.

Паник атаки, депресия , тревожност.. (1)

14 дневна детокс програма

Програмата е създадена така, че да елиминира токсините от тялото, да му дадеш възможност да отпочине от вредните храни, които консумираш всекидневно, да се презаредиш и изпълниш с много енергия и тонус.

Подходяща е за жени и мъже и е лесна за изпълнение. Без гладуване.

Включва 14 дневен хранителен режим, който е подбран така, че да подобри възможно най-много здравословното ти състояние. Към режима получаваш също рецепти и детокс отвари.

Подкрепа за жените в перименопауза и менопауза (1)

Укрепване на стомашно-чревния тракт и предотвратяване на здравословни проблеми

Програмата е специално създадена за всички, които имат стомашно- чревни проблеми като: запек, хемороиди, колитни състояния, гастрит, дисбактериоза на червата и др.

Подпомага за намаляване на възпалителните процеси, регулиране на храносмилането, за подобряване функцията на червата и намаляване на дискомфорта.

Гъбични инфекции-Наставления за предотвратяване и лечение

Програмата е фокусирана върху различни видове гъбични инфекции, в това число и Кандида, която е най-разпространената гъбична инфекция при жените.

Обикновено, дрождевият свръхрастеж се лекува с помощта на противогъбични лекарства, но тези лекарства могат да имат неприятни странични ефекти и е обичайно връщането на дрождите да се върне веднага след като се спрат.

Целта на програмата е да се справите с гъбичната инфекция по натурален и естествен подход.

Подкрепа за жените в перименопауза и менопауза

В перименопаузата и менопаузата жените преживяват физически и емоционални промени, които могат да бъдат предизвикателни. По време на прехода към менопауза, в резултат на намаляване на естрогените могат да се появят различни оплаквания.

Ако си от жените, които имат симптоми като:

  • Промени в менструалния цикъл
  • Горещи вълни и нощни изпотявания
  • Вагинални симптоми
  • Намалено либидо
  • Емоционални и когнитивни симптоми
  • Наддаване на тегло

е време да обърнеш внимание на собственото си тяло и промените, които настъпват в него.

Заедно към по-добро психично здраве-Подкрепа при паник атаки, депресия, тревожност!

В съвременния свят, където стресът и напрежението са често присъщи в ежедневието ни, депресията, тревожността и паник атаките стават все по-разпространени и сериозни проблеми за много хора.

Програмата е създадена специално за хора, които страдат от тези неприятни състояния и искат да се подкрепят по естествен начин. Ако страдаш от:

  • Паник атаки
  • Депресивни състояния
  • Тревожност
  • Мрачни мисли или си предразположен/а към тези състояния

ти предлагам заедно да подобрим качеството ти на живат и да се отървеш завинаги от неприятните мисли и подобни състояния.

Ако имаш допълнителни въпроси, пиши ми!

Contact Form Demo